Tri druhy košieľ: viete, ktoré pánske košele sa hodia na rôzne udalosti?

Roky, kedy sme si vyberali len z jednej kategórie oblečenia sú už dávno minulosťou. Módny priemysel posunul latku zase o čosi vyššie. Či už ide o strihy, alebo materiály, stále je si z čoho vyberať a vy tak môžete zažiariť. Dôležité však je vedieť, ako jednotlivé kúsky správne použiť na rôzne príležitosti a kedy zvoliť spomedzi tých možností tie správne druhy košieľ. 

Tieto novinky neobišli ani pánsky módny priemysel s košeľami. Veď si poviete, je to len košeľa, no nie je to pravda.  Dnes už existuje množstvo typov košieľ – slimkové, voľnočasové, klasické, alebo košele z rôznych materiálov: flanelové, denimové či ľanové a podobne. 

Klasická košeľa s regular strihom 

Regular strih je klasický rovný strih pánskej košele. Biela pánska košeľa je ideálnym príkladom tohto druhu košieľ. Košeľa je na hrudníku alebo tesne pod ním stále rovnako široká, nezužuje sa.  

V tomto prípade radíme košeľu si vyskúšať. Ak si zvolíte o dve čísla väčšiu, než v skutočnosti nosíte, košeľa vás bude viac rozširovať a budete pôsobiť priam komicky. 

Regular strih sa hodí na formálne udalosti, aj kde je predpísaný dress code, na formálne pracovné stretnutia, na večerné posedenie s priateľmi či rodinou. Každopádne, regular strih sa nosí zastrčený v nohaviciach, len tak sa z vás stane štýlový muž, ktorý vie, čo sa ako nosí.

Kedy zvoliť slimfit? 

Tento strih košele je momentálne populárny u pánov, ktorí chcú poukázať na svoje krivky. Je obtiahnutejší než klasický strih, tým pádom ak máte svaly, tento druh košele je pre vás ideálny. V slimfit košeli vynikne váš hrudník a pás. 

Slimfit košele od Venergi sa hodia na rande, večeru s priateľmi, rodičmi, partnerkou. Môžete si ju obliecť do práce, na firemné večierky a eventy. 

Tri druhy košieľ
Tri druhy košieľ

Košele na voľný čas 

V chladnejšom počasí využijete dozaista flanelové košele. Už dávno nie sú výsadou len farmárov. Flanelky si našli miesto v šatníku každého štýlového muža, ktorý chce aj vo svojom voľnom čase vyzerať a hlavne cítiť sa dobre.

 Stačí si už len zvoliť správnu farebnú kombináciu a vzor a hor sa na prechádzku, do kina či na pivo s kamošmi. 

Tri druhy košieľ

Každý správny muž by mal mať vo svojom šatníku z každého druhu aspoň jeden kus. Nikdy nemôžete vedieť, kedy vás pozvú na svadbu, alebo firemnú párty, na ktorej je predpísaný dress code – business casual. V akejkoľvek košeli, či je už voľnočasové flanelová alebo slimfit či regular vyzerá chlap výborne. Nájdite svoje nové ja – pánske košele Venergi vám v tom radi pomôžu.