Zlaďte sa s partnerom či partnerkou. Košele pre páry sú teraz IN

Hľadáte cestu ktorou sa môžete elegantne prezentovať a zladiť? Košele pre páry zo Slovenskej dielne Venergi sú zárukou nielen elegancie, ale aj pohodlia, zmyslu pre detail, alebo vycibreného štýlu.

Čo je to partner look?

Pod pojmom zladený outfit, alebo takzvaný partner look vám môže napadnúť kravata, alebo motýlik vo farbe šiat, ktoré má žena oblečené. Áno, je to klasika, ktorou nič nepokazíte, ale skúste staviť na niečo nové a IN!

Farebné ladenie

Farby jednoznačne vplývajú na naše pocity a myšlienky. Ak poznáte ich jednotlivý význam, viete ho využiť vo svoj prospech. Nielen pri vyberaní farby auta, alebo pri maľovaní izieb. 

Výber farby outfitu môže výrazne ovplyvniť vás aj vaše okolie. Vhodnou farbou je napríklad klasická biela ktorá symbolizuje pokoj, nezávislosť a harmóniu. Priveľa bielej však môže pôsobiť aj chladno a sterilne, preto je ideálne ju zladiť so vzormi.

5 v 1: Košele pre páry na všetky príležitosti 

Zabiť dve muchy jednou ranou je vždy výhodné, čo však zabiť ich naraz omnoho viac?
Prejdime si príležitosti pre nosenie:

  • rodinné oslavy
  • pracovné stretnutie či, bežný deň v práci
  • slávnostný obed
  • brunch s priateľmi alebo rodinou
  • svadba
                           

Príležitostí je neúrekom a čo viac si priať, ako vyriešiť ich všetky jedným outfitom. Táto kombinácia košele a košeľových šiat sa postará o krátkosť času pri výbere a jej bavlnené zloženie zas o príjemný pocit počas nosenia.

Samostatný kúsok

Multifunkčné kúsky vládnu svetu kapsulových šatníkov a môžu aj tomu vášmu. O to viac, ak môžete kúsok ako tento kombinovať dámy s lodičkami, teniskami, legínami a slim nohavicami, a páni so sakom, oblekovými nohavicami či koženou bundou a jednoduchými džínsami. 

Tento kúsok ozvláštni práve váš partner či partnerka, svojou prítomnosťou, no vychutnať si radosť z neho viete aj samostatne.

Určite ste si všimli, že v posledných rokoch sa do módy začali vracať kúsky z minulosti a ľudia sa v tomto štýlovom retre cítia veľmi dobre. Krásnu kombináciu pánskej košele a dámskych košeľových šiat nájdete aj v našom e-shope Venergi.

Ďakujeme za krásne fotky našej zákazníčke Veronike.

Prečítajte si aj náš blog Tri druhy košieľ: viete, ktoré pánske košele sa hodia na rôzne udalosti? alebo si nechajte poradiť, ako správne zvoliť veľkosť košele.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.