Deň otcov je ideálnou príležitosťou na kúpu trendy košele

Neviete svoju polovičku ani za nič dostať na nákupy oblečenia? Nepáči sa vám obsah šatníka vášho manžela či ocka? Hľadáte ideálny darček ku Dňu otcov? Kvalitná košeľa, ktorá má navyše šmrnc, je elegantná a praktická zároveň, a hlavne – váš chlap ju dostane ako na podnose a nemusí kvôli tomu ani pohnúť brvou, je ideálnym riešením.

Dámy nakupovanie zbožňujú, v menšinových prípadoch pri ňom aspoň netrpia. U pánov je to z neznámych dôvodov skôr naopak. Ostáva záhadou, prečo je pre muža taký problém kúpiť si niečo na seba. Keďže však túto záhadu nevyriešime a dobre vieme, že o šatník chlapa sa stará väčšinou jeho polovička, Deň otcov je ideálnou príležitosťou darovať košeľu, ktorá sa bude páčiť každému.

Okúste čaro ľanu

Určite ste postrehli, že trendom posledných mesiacov sú modely z ľanu. Či už ide o dámske šaty, sukne či topy, ľanové modely sú aktuálne na výslní. Prečo nedopriať podobný luxus aj svojej polovičke? Košeľa z ľanu disponuje radom unikátnych vlastností, pre ktoré si ju váš miláčik zamiluje. Je vhodná na každodenné nosenie, priedušná, absorbuje vlhkosť – skrátka ideálna na leto. Jej majiteľ dáva svetu najavo, že mu nie sú cudzie tradície a navyše – pestovanie ľanu je ohľaduplné k prírode.

Sviežosť a šmrnc

Chcete svojmu partnerovi či ockovi podarovať nejaký sviežejší model, v ktorom bude pôsobiť mladistvo a elegantne zároveň? Túžite do jeho šatníka vniesť iskru a hravosť? Riešením môžu byť modely s výraznejšou potlačou, ktoré nositeľovi uberú roky a pridajú na atraktívnosti. Aktuálnym hitom sú konkrétne motívy inšpirované prírodou, športom či letom.

Klasika nikdy nevyjde z módy

Pokiaľ váš partner nie je veľmi za experimenty a akékoľvek vybočenie zo zabehnutých koľají ho vyvedie z rovnováhy, odporúčame neexperimentovať. Nechcete predsa, aby sa darček minul účinku. Pri výbere košele vsaďte na overenú klasiku, ktorá ho isto-iste poteší. Biela bavlnená klasická košeľa s rovnými prúžkami v látke je praktickou pozornosťou, ktorá rozjasní Deň otcov. Hodí sa na formálne príležitosti i každodenné nosenie a ak zvolíte model, ktorý bude potrebovať manžetové gombičky, využije ho napríklad i na svadbách či plesoch.

Aj krátky rukáv môže byť elegantný

Áno, vieme, že existujú chlapi, ktorí sa vyhýbajú košeliam s krátkym rukávom. Nechcime vysvetliť nevysvetliteľné a radšej sa pokúsme nájsť riešenie. Ak máte doma zástupcu podobného druhu, skúste mu jednoducho nájsť model, ktorý nebude pôsobiť lacno a nemoderne. Aktuálna ponuka pánskych košieľ je natoľko široká, že aj medzi košeľami s krátkym rukávom objavíte širokú plejádu naozaj krásnych a elegantných kúskov. Stačí zvoliť kvalitný strih a materiál, elegantný jemný vzor a uvidíte, že si váš chlap košeľu s krátkym rukávom zamiluje.