TOP pánske trendy 2022 

Móda každý rok napreduje a ak si myslíte, že to vidieť len na ženskom odievaní, veľmi sa mýlite. A aké trendy môžeme považovať za dominantné v pánskom oblečení v tomto roku?

Piesočné odtiene 

V pánskom štýle tento rok budú dominovať veľmi neutrálne tóny. Nohavice, košele, saká, všetko sa bude niesť v jemných, piesočnatých tónoch. Ak chcete byť tento rok šik, zvoľte jemné pieskové alebo svetlo hnedé odtiene. V našom e-shope Venergi nájdete trendy pánske pánske košele aj v týchto farbách a sú výborné ako na denné nosenie, tak aj do spoločnosti alebo na stretnutie. 

trendy košele

Slim je stále v kurze 

Obľúbený slimkový strih je stále v kurze. Tento rok ho opäť vytiahli najznámejšie módne svetové značky. Takže či už svadba, ples alebo biznis stretnutie, zvoľte slim košeľu, sako i nohavice ideálne v zemitých a tmavých odtieňoch. 

trendy doplnky

Vzorované doplnky 

Jedným z trendov v roku 2022 budú kvety. Aj keď si poviete, že muži a kvety spolu veľmi nejdú dokopy, mýlite sa. Ak sa vaša polovička necíti na kvetovanú košeľu alebo dokonca sako, skúste ísť na to decentne, napríklad kvetovanou kravatou či motýlikom. V kombinácii s bielou košeľou bude každý muž vyzerať trendy.

Oblečte sa do kože 

Koža patrí do mužského šatníka a tento rok to návrhári len potvrdzujú. Kožené oversized bundy či kabáty, alebo pánske kožené náramky či opasky – ten by nemal chýbať žiadnemu mužovi, ktorý vyznáva business casual štýl. Kožené opasky nájdete aj v našom e-shope Venergi

trendy opasky kozene

Potrebujete poradiť?

Navštívte našu predajňu na Levočskej ulici 36 v Prešove, kde vášho partnera oblečú ako modela. 

OTVÁRACIE HODINY:
Pondelok – piatok: 10:00 – 18:00
Sobota: 9:00 – 12:00

Sledujte naše novinky aj na našich sociálnych sieťach – na Facebooku a Instagrame. 🙂

venergi košele slovensko šitie na mieru

Naše košele nájdete vo vybraných predajniach v mestách na Slovensku a v Českej republike. V prípade firemného šitia sme ochotní prísť za vami do mesta vášho pôsobenia a doladiť detaily košieľ pre váš biznis. Pre bližšie informácie sa, prosím, neváhajte obrátiť na nášho kolegu:
Ing. Peter Mamrillapredaj@unicotex.sk, tel. číslo: +421 919 288 774.