4 tipy, čo sa páči ženám na mužoch

Čo si obliecť a čo nie? Každá žena má svoj vysnívaný typ muža, pri ktorom sa jej podlamujú kolená. Nemusíte byť ani Ján Koleník či Brad Pitt a stále môžete byť pre svoju manželku, dlhoročnú priateľku či budúcu potenciálnu frajerku atraktívny. A o tom, čo sa páči ženám na mužoch si teraz povieme niečo viac.

Vyťahané rifle, košeľa s krátkym rukávom či príliš veľa vzorov a farieb na jednej košeli? Opýtali sme sa 4 žien, v čom sa im muži páčia, keď sú oblečení. 

Mestský elegán 

Janka (36) 

čo sa páči ženám na mužoch
kosele s dlhym rukavom a klasicke nohavice

Pri mužovi nejde ani tak o to, čo má oblečené, ako o jeho osobnosť. Samozrejme, tú dotvára aj jeho šatník a štýl, ktorým sa prezentuje v spoločnosti. Akékoľvek košele s dlhým rukávom a jednoduchým vzorom. Tým jednoznačne nemôže muž nič pokaziť. Horšie je to už s jeansovými nohavicami, ktoré nie vždy podľa módnych trendov padnú na každého. Ak si už chlap oblečie peknú košeľu, mal by siahnuť po klasických nohaviciach v hnedej, modrej alebo v čiernej farbe. 

Ak je opasok zladený s topánkami, je to výhoda. Veľmi sa mi páči, ak k tomu všetkému muž zladí športové sako alebo aj pletený sveter. Podstatné je, aby to všetko dobre sedelo, nikde nič neodstávalo a aby sa v oblečení cítil muž dobre. 

Ležérny štýl 

Mia (28)

čo sa páči ženám na mužoch
biela alebo cierna kosela

Najviac sa mi na mužovi páči jednoduchá kombinácia riflí a bielej košele prípadne aj v čiernej farbe. Ideálne, ak sú pánske košele v štýl slim. Jednofarebné prechodné bundy či kabáty a obuv v štýle worker v hnedej farbe s doladeným hnedým opaskom. 

Veľmi neobľubujem vyťahané či vyblednuté tričká. Muži v nich pôsobia lacnejšie a mám z nich dojem, že im vôbec nezáleží na žiadnej sebareprezentácii. 

čo sa páči ženám na mužoch panske workery

Zladený gentleman

Ivana (25)

čo sa páči ženám na mužoch zladene doplnky

Vyhrnuté rukávy, jemný vzor a jemne na hrudi rozopnutá košeľa. Takto si predstavujem letné večerné prechádzky po pláži. Obľubujem košele s dlhým rukávom, aj keď viem, že na košele s krátkym rukávom mnoho pánov v lete nedá dopustiť. Myslím si, že sa nehodia, predovšetkým ak ide o svadby, plesy či veľké rodinné oslavy. Tam by som volila určite košeľu s dlhým rukávom.

Plusový bod má u mňa chlap, ak si dá záležať a zladí si napríklad manžetové gombíky s topánkami. Ak má hnedý opasok, zladí s ním aj topánky alebo dokonca aj hodinky. Takéto detaily sú veľmi milé, no dáva tým najavo, že je sebavedomý a cieľavedomý. Jednoznačne u mňa okrem toho bodujú aj pánske slim košele a slim obleky. 

Sebavedomý rebel

Lenka (30)

čo sa páči ženám na mužochčo sa páči ženám na mužoch

Na jednej strane sa mi páči, ak sa vie chlap obliecť aj trošku luxusnejšie – dobre padnúca slim košeľa a nohavice bez vzoru. Ak k tomu zladí aj hodinky, pohľad na takého muža môže byť veľmi príjemný.

Na druhej strane sa mi páči, ak je muž dobre oblečený aj v ležérnom odeve. Pohodlné tričká so zaujímavou potlačou, ktorá vyjadruje jeho rebelantskú dušu. Najdôležitejšie je, aby oblečenie sadlo jeho osobnosti a typu postavy a aby ho vedel sebavedomo nosiť.

Najviac sa mi páči keď chlap nemá košeľu (smiech). Ale teraz vážne, pre mňa je najviac páčivé, keď chlap ladí svoje oblečenie do tmavých farieb. Najviac odpudivé je príliš veľké oblečenie alebo príliš úzke a obtiahnuté. Ideálne je, ak mužovi oblečenie sadne na jeho postavu. 

Tak páni, vidíte, že ženy si všímajú toho oveľa viac, než si myslíte 🙂

Inšpirovali vás odpovede mladých dám? V našom e-shope Venergi nájdete všetko, čo ženy na mužoch milujú. 

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.