Ako zvoliť opasok tak, aby bol ľahko kombinovateľný a zároveň funkčný?


Pracovné tempo narastá, počet stretnutí a jednaní sa zdvojnásobil a vám chýba možnosť vybrať si opasok na každý deň?  Vyskladajte si outfit podľa vášho štýlu. My vám poradíme ako nato. 

Estetická funkcia

Narozdiel od väčšiny pánskych doplnkov, opasok plní nielen estetickú ale aj praktickú funkciu. Uvedomujeme si, že musí nielen bezchybne sedieť ale rovnako tak lahodiť vkusu zákazníka. Nič predsa nedokáže pokaziť prvý dojem viac než farebný látkový opasok v obleku na pracovnom stretnutí. Pri správne zvolenom kúsku dokážeme predísť nielen módnej pohrome ale rovnako tak dokážeme pozdvihnúť úroveň outfitu minimálne o level vyššie. V tomto prípade je dôležitá nielen farba či materiál opasku, ale aj jeho dĺžka či druh a prevedenie samotnej pracky. 

Kombinovanie

V jednoduchosti je krása a menej je niekedy viac. Aj týmto heslom by ste sa mali riadiť v prípade kombinovania jednotlivých doplnkov k outfitu a rovnako tak to platí aj pri opasku. Či už obľubujete výraznejšie vzorované obleky alebo jednoduché jednofarebné, opasok by v zásade nemal nijak zvlášť spôsobovať zvýšenú nevyžiadanú pozornosť. 

Zaručenou šálkou úspechu budú neutrálne farebné prevedenia a to či už siahnete skôr po čiernom opasku s klasickou prackou alebo po svetlejšom hnedom variante s automatickou prackou je koniec koncov len a len na vás a vašich osobných preferenciách.

Variácie

Oba modely prinášajú určité výhody a možnosti variácie svojim nositeľom. Pokiaľ v tom zatiaľ nemáte úplne jasno, ktorý variant by bol pre vás ten pravý nebojte sa požiadať o radu pri výbere. V prípade ak ste sa nakoniec rozhodli pre automatickú pracku, Venergi prináša aj ďalšie jej možnosti kombinácií. Na výber ponúka nielen hladkú, ale aj s tenkým alebo hrubým prúžkom v strede. Tento model pracky jednoducho a šikovne umožní skrátiť opasok podľa vašich potrieb.

Pokiaľ ste váš výber opasku dotiahli až k výberu veľkosti k dokonalosti a úspešnému koncu stačí zvoliť správnu veľkosť. Ako postupovať aby vám veľkosť dokonalo padla?  

Nestačí zmerať len svoj obvod pásu ale pre istotu skontrolujte aj dĺžku aktuálneho opasku pomocou krajčírskeho metra. Merajte dĺžku od konca pracky až po dierku, do ktorej svoj aktuálny opasok zapínate. Podľa tohto jednoduchého návodu dokážete bezpečne vybrať svoju veľkosť z nami uvedených veľkostí a nemusíte sa báť, že by vám veľkosť nesadla.

ako zmerat opasok

Tip na záver: Nikdy neodkladajte svoje nohavice spolu s opaskom. Koža sa zbytočne krčí a tým dochádza k skoršiemu opotrebovaniu materiálu.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.