5 tipov na vianočný darček pre muža

Vybrať ideálny darček pre muža, partnera, frajera či otca môže byť niekedy celkom náročné. Muži väčšinou na otázku, čo by ich potešilo odpovedia univerzálnou odpoveďou “NIČ”. Ak ste už minuli doposiaľ všetky nápady na voňavky, spodnú bielizeň či hobby potreby máme pre vás pár výborných nápadov, ktoré potešia. 

1 # Pánska košeľa do práce

Na svadbu, do práce, na rande, do divadla či na romantickú večeru. Pánska košeľa od slovenského predajcu Venergi ponúka rôzne strihy. Biele košele, farebné košele, s malými vzormi alebo veľkými vzormi, s dlhým či krátkym rukávom – vybrať si môžete skutočne zo širokej ponuky. Nemusíte sa obávať problémov s výberom správnej veľkosti. Na e-shope Venergi nájdete detailnú tabuľku veľkostí pri každom strihu. Košele sa vyrábajú z príjemného materiálu, ktorý obsahuje 80% bavlny a spĺňa OEKO-TEX Standard 100. Pánska košeľa sa v skrini žiadneho poriadneho chlapa nestratí, takže, ak chcete svoju polovičku potešiť, jednou z možností je aj pánska košeľa.

panske kosele Venergi darček pre muža

2 # Pánska košeľa na voľný čas 

Súčasným trendom, ktorému prepadla väčšina mužov sú flanelové košele. Výborný materiál s jemným vzorom dokáže spraviť z každého muža sexy drevorubača. Tieto košele vaša polovička môže využiť kedykoľvek, ale predovšetkým v chladnejších dňoch. Síce aj tento tip na darček patrí medzi tie “mäkké”, no stále dokáže príjemne potešiť.

darček pre muža kosela

3 # Pánske nohavice

Aj keď sa pánske nohavice zrejme kupujú bez skúšania náročnejšie, nezúfajte. Elegantné pánske nohavice sú pohodlné a príjemné na každodenné nosenie, alebo na formálne udalosti. Slovenský výrobca ponúka na stránke detailnú tabuľku veľkostí, ktorá vám určite pomôže pri výbere tej správnej veľkosti. Pánske nohavice Venergi sa vyrábajú z 98% bavlny s jemným zúženým strihom. Trendové nohavice pre každého muža. 

4 # Doplnky pre muža 

Doplnky v podobe štýlovej kravaty, originálneho motýlika či netradičných manžetových gombíkov. To sú všetko veci, ktoré využije nejeden chlap. V e-shope Venergi nájdete široký výber kožených opaskov, či ďalších doplnkov pre muža. Stačí si už len vybrať. 

5 # Doplnky pre malého muža 

Aj malí muži môžu už od svojho raného veku vyzerať ako praví gentlemani. Venergi ponúka štýlovým ockom, ktorí chcú byť zladení so svojimi synmi širokú ponuku doplnkov. Na našom e-shope nájdete napríklad detské motýliky v rôznych motívoch a farbách alebo kvalitné a pohodlné detské košele.

darček pre muža dieťa


Bonus: Poukážka, ktorá vždy poteší 

Ak si nie ste istý veľkosťou, či farbou košele alebo dĺžkou opasku, zvoľte poukážku v hodnote 30 alebo 50 eur. Obdarovaný si tak vyberie darček podľa svojho gusta 🙂 

darček pre muža

Aj keď je tento článok zameraný predovšetkým na vianočné darčeky pre muža, nenechajte sa odradiť. Niektorý z tipov možno využijete na narodeniny či meniny.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.