Letný hit 2021: Gumičky na rukávy nesmú chýbať žiadnej košeli

Aj keď košeľa s krátkym rukávom patrí u mužov medzi tie obľúbenejšie kúsky, nie na všetky udalosti je ideálna. Aj keď je teplo a slnko praží, zvoľte pre svoj outfit pánsku košeľu s dlhým rukávom. Máme pre vás jeden zázračný trik, s ktorým budete vyzerať štýlovo a nebudete musieť mať dlhé rukávy. 

Vyhrňte si rukávy 

Pánska košeľa s dlhým rukávom ponúka variácie, ktoré stačí len objaviť. 

Mnoho mužov počas horúcich letných dní preferuje skôr vyhrnuté rukávy. Nie vždy je manžeta poskladaná úhľadne, čo môže pôsobiť rušivo alebo nie pekne. Aj práve preto niektorí muži siahnu skôr po košeli s krátkym rukávom, ako by sa mali naťahovať s rukávom a jeho skladaním. 

Existuje však na to jednoduchý trik, ktorý môžete nájsť aj v našej predajni Venergi v Prešove. Ide o tzv. gumičky, ktoré majú na jednom konci gombík a na druhom konci vystrihnutý priestor pre gombík. Stačí zložiť manžetu na rukáve košele a zo zadnej strany pripnúť túto gumičku. Tá zabezpečí, že zložený rukáv bude držať svoj tvar a rukávy budú držať. 

Gumičky na rukávy

Farebné a štýlové gumičky na rukáv

Gumičky nájdete v mnohých farebných prevedeniach s rôznymi vzormi. Môžete si tak s gumičkami zladiť motýlika, kravatu či dokonca traky. Je teda na vás a na vašom štýle, ktorý variant bude pre vás najideálnejší a ktorý dotvorí váš letný outfit k dokonalosti. 

Gumičky na rukáv

Aj pre ženy

Našťastie táto vychytávka nie je určená len pre mužov. Dámske košeľové šaty a dámske košele budú s gumičkami vyzerať trendy. Ak zvolíte správnu farbu, ktorá podčiarkne ženskosť košele, budete vyzerať ako pravá femme fatale. 

Gumičky na rukávy pre ženy

Ak ste pri čítaní nášho blogu prišli na to, že potrebujete doplniť či oživiť svoj šatník, vyberte si z našej ponuky pánskych košieľ na formálne príležitosti aj každodenné nosenie. Doplnky – manžetové gombíky, kravaty, motýliky či opasky a traky nájdete zatiaľ v našej kamennej predajni na Levočskej 36 v Prešove.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.