Ako sa nosí košeľa s krátkym rukávom?

Košeľa s krátkym rukávom bola stále predmetom búrlivých diskusií. Niektorí tento typ doslova vyhľadávajú a iní zasa uprednostňujú za každých okolností dlhý rukáv.  Ak si vyberiete vhodný typ a strih, aj košeľa s krátkym rukávom môže vyzerať veľmi príjemne a štýlovo – pozrite si našu ponuku.

Akú dĺžku rukávov zvoliť

Krátky rukáv má veľa podôb a každý si pod ním môže predstaviť niečo iné. Príliš dlhé rukávy siahajúce až po začiatok lakťa nebudú na žiadnom mužovi pôsobiť lichotivo. Ani príliš krátky rukáv, ktorý sa krčí, nevyzerá najlepšie. Najideálnejšia je dĺžka siahajúca do polky bicepsu.

Akú farbu vybrať

V prípade košieľ s krátkym rukávom je dovolená kreativita. Takéto košele pôsobia menej formálne, takže štýl môže byť voľnejší. Sú dovolené aj výraznejšie vzory alebo farby. V súčasnosti sú veľmi moderné tlmené havajské vzory kombinované s krátkymi jeansovými nohavicami a teniskami.

krátky rukáv

Kedy ju nosiť

Košeľa s krátkym rukávom nie je náhradou za formálnu košeľu s dlhým rukávom, určite ju nenoste k obleku. Prijateľná je však kombinácia so spoločenskými nohavicami a kravatou. Z formálnej stránky sa nachádzajú približne v strede. Tento druh košieľ sa odporúča využívať na rodinné oslavy, záhradné večierky, či iné menej formálne udalosti.

Počas horúcich letných dní sa každý muž poteší košeliam s krátkym rukávom. Je to ideálny spôsob ako skĺbiť letný outfit a poloformálny štýl. Táto košeľa pristane každému. Treba si však vybrať správny strih a štýl. S tým vám radi pomôžeme v našej predajni Venergi na Levočskej 36 v Prešove 🙂 Veríme, že pánske košele sú stále tovarom, ktorí sa oplatí pri kúpe vyskúšať.

Pre zaujímavé tipy či novinky nás sledujte na Facebooku a Instagrame.