Buďte na Štefanskej párty nezabudnuteľný!

Druhý sviatok vianočný už tradične patrí rodinným návštevám a príjemným chvíľam s vašimi najbližšími. Čo však neodmysliteľne patrí k 26.12. sú Štefanské zábavy a párty. Preto, ak sa aj vy chystáte tento večer na jednu z nich, prinášame vám zopár tipov ako naozaj vyniknúť!

Na párty ako gentlemen  

Aj napriek tomu, že na Štefanskej párty sú muži častokrát oblečení neformálne, nie je na škodu zvoliť si elegantný štýl. Samozrejme, je dôležité, aby ste sa v prvom rade cítili pohodlne, keďže cieľom takejto párty je predovšetkým dobrá zábava.

Ak si teda zvolíte cestu gentlemena, stavte na jednoduchosť a tradičnú čierno-bielu kombináciu, ktorá bude pôsobiť slávnostne, no zároveň s kombináciou správnych doplnkov veľmi sviežo.

Verte nám, pánska košeľa – či už elegantnejšia, alebo ležérnejšia, nie je nikdy krok vedľa.

Kravata alebo motýlik, ktorý zažiari

Či už si zvolíte motýlika alebo kravatu, určite stavte na jasné a výrazné farby, ktoré sú na párty alebo oslavy ako stvorené. Taktiež je dôležité rozhodnúť sa medzi lesklým a matným materiálom. Lesklý materiál sa hodí k jednoduchým košeliam pričom matné materiály sa dajú kombinovať aj so zložitejšími vzormi. 

Modro-žltý pánsky motýlikMentolový farebný pánsky motýlik s kvetmi

Odhaľte svoju jedinečnosť

Okrem vašej nenapodobiteľnej charizmy a šarmu by ste mali na Štefanskej párty vyniknúť aj svojimi doplnkami. Originálne manžetové gombíky budú to pravé, čo vás rozžiari a zaujme na prvý pohľad. Či už ste fanúšikom jednoduchých vzorov alebo netradičných nápadov, vo Venergi si určite vyberiete. 

Veríme, že tohtoročná Štefanská párty bude pre vás nezabudnuteľná, rovnako ako vy.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.