Obdarujte svojich blízkych originálnym darčekom

Vianoce sa nezadržateľne blížia a vy ešte stále neviete čo darovať pod stromčekom vašim milovaným mužov? Obdarujte ich originálne. Venergi si pre vás pripravilo pár tipov, ktoré vám zjednoduchšia nakupovanie a zároveň potešia vašich najbližších. 

Kravát nikdy nie je dosť

Kravata venovaná s láskou je skvelým darčekom pre každého muža, ktorý má rád elegantný štýl odievania. Ani tu sa však nemusíte báť experimentovať a prekvapiť vášho milovaného niečím originálnym. Či už to budú vzory alebo prenikavá farba, kravata od Venergi vždy poteší.

Všetko o viazaní kravát

 

Netradičný motýlik

Ak nechcete staviť na klasiku, ktorou je vyššie spomenutá kravata, motýlik je pre vás ako stvorený. Okrem toho, že sa dá jednoducho zladiť s rôznymi typmi košieľ, je momentálne IN v pánskej móde. Venovaním originálneho motýlika teda neprinesiete svojmu blízkemu len doplnok ale aj vychytený módny kúsok, ktorý je ozdobou každého muža.

Ako Zladiť Košeľu S Motýlikom?

 

Košele, ktoré zaručene potešia

Či už váš milovaný preferujete ležérny alebo elegantný štýl, kúpou originálnej košele nič nepokazíte. Rôzne farby, strihy a vzory, ktoré podškrtnú výnimočnosť každého pána nájde aj u nás vo Venergi. Ak chcete vášho blízkeho prekvapiť a venovať mu netradičnú košeľu, odporúčame vám vybrať si spomedzi Venergi vzorovaných košieľ.

Ako Nosiť Košeľu V Lete?

 

Obdarujte svojho partnera originálne

Aby váš muž dokázal dokonale vyjadriť svoj charakter a osobnosť v jednom, manžetové gombíky budú skvelým darčekom práve pre neho. Vo Venergi vám ponúkame nápadité ale i jednoduché kúsky, ktoré sa stanú obľúbenou súčasťou každého mužského outfitu.

Strieborné manžetové gombíky so zlatým prúžkom

Veríme, že vám naše vianočné tipy pomohli a vy nás prídete navštíviť do Prešova na Levočskú 36, kde vám poradíme a pripravíme všetko potrebné preto, aby ste svojho blízkeho obdarovali skvelým darčekom.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.