Svadobná košeľa

Svadba je bezpochyby jednou z najdôležitejších udalostí v živote každého z nás. Po sobáši sa náš život mení z nudného samotárskeho na zábavný spoločenský svet, v ktorom začíname prežívať všetko spolu so svojím partnerom/partnerkou.

Na svadbe sa snaží vyzerať každý čo najlepšie. Hlavne ženích by si mal dať záležať na výbere správnej svadobnej košele. V minulosti sa považovala za ideálnu voľbu biela, nevzorkovaná košeľa. Postupom času sa však trendy menia. U nás vo Venergi si môžete vybrať rôzne druhy kvalitných svadobných košieľ.

Klasická svadobná košeľa

Táto košeľa je z radu tých najtradičnejších svadobných košieľ. Pôsobí elegantne a dokonale sa hodí na klasické svadby. Žiadna vzorka látky a jednoduché zapínanie na gombíky, ktoré je vidno. Vyrobená prevažne z bavlny pre väčšie pohodlie. Ideálna voľba pre klasické páry. Ak by ste predsa chceli trochu oživiť váš vzhľad ženícha, môžete vyskúšať jemne vzorkované košele. Veľmi populárne sú šikmo vedené pásiky. Moderne a štýlovejšie pôsobia bodkované košele, ktoré dodávajú ženíchovi šmrnc a celej svadbe na exkluzivite. Poslednou dobou sa stretávame aj s novým módnym trendom. Stále viac a viac je žiadanejšou farba champagne, čo je jemne béžová farba. Toto je ponuka klasických svadobných košieľ značky Venergi. S výberom tej správnej farby a prípadne vzoru vám určite radi poradíme v našej kamennej predajni v Prešove na Levočskej 36.

Luxusná svadobná košeľa

Vydávate sa len raz za život, tak prečo si nedopriať trochu luxusu? Venergi ponúka na výber aj luxusnejšie svadobné košele. Tieto košele sa vyznačujú kvalitnejším spracovaním. Tradičnejšia luxusná svadobná košeľa sa vyznačuje bielou farbou bez vzoru. Na jej exkluzivite pridáva dlhý rukáv ukončený zapínaním na manžetové gombíky. Tu si však dávajte pozor aby manžeta vytŕčala spod rukáva saka. Zapínanie košele je šikovne skryté a vytvára tak dojem jednotnosti a neruší pohľad hostí. Zaujímavou zmenou by mohlo byť farebné prevedenie champagne, jemne béžová farba. Oživením je však aj  jemná vzorka, pásiky alebo bodky. U nás je veľmi populárna svadobná košeľa s bodkovaným vzorom, ktorá podľa nás pôsobí najluxusnejšie. Tento vzor a typ košele dokáže vyvolať v hosťoch pocit, že sa nachádzajú na výnimočnej svadbe.

Samozrejmosťou v dnešnej dobe je výber spomedzi rôznych strihov svadobných košieľ. Štíhly slim-fit strih, obzvlášť vhodný pre vyšportované, štíhle postavy. Tento typ košele vám bude obopínať prsia a pás, čím zdôraznia vašu vyšportovanú postavu. Tento strih je módnym trendom tohto obdobia.

V našej ponuke však nájdete aj klasickejšie strihy svadobných košieľ. Moderným a veľmi populárnym je modern-fit strih. Košele v tomto strihu sú jemne zoštíhlené a ponúkajú komfort. Ak však preferujete ešte väčšiu voľnosť a máte radi skôr klasické strihy košieľ alebo nie ste práve najštíhlejším, aj pre vás je tu možnosť. Klasický komfort-fit alebo regular-fit strih vám ponúkne voľnosť a aj napriek tomu budete vyzerať dokonale.

V našej ponuke svadobných košieľ Venergi nájdete rôzne strihy, farby a s rôznymi vzormi. Stačí ak sa u nás v kamennej predajni v Prešove alebo Žiline zastavíte a náš ochotný a milý personál vám určite skvele poradí. Radi vás privítame!

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.