Čo prezrádza firemný dress code o firme?

Firemný dress code

Firemný dress code nie je len business dress code, je to aj odievaní rádových zamestnancov spoločnosti. Jednotná uniforma vypovedá nielen o dôveryhodnosti spoločnosti, ale aj o tom ako sa starajú o zamestnancov, ktorí pre nich reprezentujú.

Taktiež to pridáva na hodnote firmy v očiach zamestnancov, u ktorých to vyvoláva pocit starostlivosti o nich.

V dnešnej dobe je firemný dress code neustále meniaca sa norma v závislosti od módnych trendov. Kvalitná firemná košeľa, s vyšitým logom zväčša na ľavej strane prípadne na rukávoch, je určite základom ktorý sa vyžaduje. Najmä pre povolania, kde je styk so zákazníkom na dennom poriadku, je dobrá firemná košeľa znakom vysokej hodnoty firmy.

V týchto oblastiach je jednotný firemná uniformita podmienkou každej úspešnej spoločnosti. Preto je potrebné dbať na to, aby sa váš dress code neustále inovoval a prispôsoboval súčasnej móde. Uniformita vašich zamestnancov môže výrazne zvýšiť hodnotu poskytovaných služieb.

Veď si len predstavte, ak sedíte v reštaurácii a v jeden deň vás príde obslúžiť zamestnanec v krátkych nohaviciach a čiernej košeli a na druhý deň čašník v rifliach a tričku. Ako by to na vás pôsobilo?

Pravdepodobne neprofesionálne. Aj to je jeden z dôvodov prečo si dať záležať na firemnom dress code.

Venergi firemné košele

Spoločnosť Venergi sa zaoberá aj výrobou kvalitných firemných košieľ. Dokáže vám ušiť košele presne podľa vašich predstáv. Prispôsobí výber farieb, lemovanie golierov vašej firemnej identite tak, aby vyzerali elegantne a štýlovo. Naša široká ponuka a profesionálny prístup vám zabezpečí firemnú košeľu, ktorá bude ozdobou vášho dress codu.

Firemná košeľa EurobusFiremná košeľa DeutschMann

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.