Trikrát inak. Pánske košele v kombinácii s business look outfitmi

Business casual look vychádza z formálnych spoločenských oblekov, nohavíc a košieľ. Aj napriek tomu, že je presne definovaný ide o menej formálny a viac uvoľnený dress code, ktorý si však stále zachováva svoj profesionálny vzhľad. Držíme sa teda toho, že si môžeme dovoliť veselšie farby a nápaditejšie strihy. Namiesto oblekového saka môžete zvoliť menej formálny variant v podobe športového saka alebo blejzra. Rovnako jednofarebné prevedenie (čierna, navy, sivá) viete nahradiť pastelovými farbami a vzormi ako sú prúžky, kára, kvetinové a abstraktné vzory. U košieľ sú rovnako obľúbené kontrastné prvky (goliere, manžety, gombíky), ktoré dokážu celkový vzhľad outfitu pozdvihnúť na úroveň vyššie.

Venergi – pánske košele ponúkajú všetko, čo k tomuto štýlu obliekania potrebujete.

Business look – trikrát inak

1. STAVTE NA KLASIKU

Začnime bielou košeľou, ktorá by mala byť základným kúskom v pánskom šatníku. Profesionalita, uhladenosť, elegantnosť a ľahká kombinovateľnosť – to je pánska košeľa v bielej farbe. Existuje viacero odtieňov bielej farby, preto by ste vo svojom šatníku mali mať viac ako jeden kúsok.

Pri výbere odtieňa sa však nezabudnite zamerať aj na to, či biela farba potláča alebo zdôrazňuje vašu pleť a jej nedostatky. Tmavšie typy pánov (hnedé vlasy, tmavá pleť) vyniknú v bielej košeli. Pri svetlejších pánoch radíme doladiť bielu košeľu farebným prvkom v podobe gombíkov alebo manžiet, ktoré outfit ozvláštnia.

2. NIEČO PRE ODVÁŽNEJŠÍCH

Pánska košeľa je v business looku mantrou a pri jej výbere myslite aj na farby. Orientujte sa však skôr na decentné farby, ktoré váš celkový vzhľad jemne oživia. Hitom v posledných sezónach sú aj potlače s motívmi kvetov a geometrických tvarov. Kára a prúžky zas dovoľujú kombinovať viac farieb.

Pánska košeľa s farebným vzorom patrí medzi moderné a unikátne kúsky, ktoré sa v súčasnosti perfektne hodia nielen na párty ale aj k obleku.

3. HIPSTER MEDZI KRAVAŤÁKMI

Štýlová ľanová vzdušná košeľa s dlhým rukávom perfektne zapadne aj do business štýlu v kombinácii s Chinos nohavicami. Rovnako ju odporúčame doladiť s hrubým koženým opaskom. Pre obchodný vzhľad pridajte ku košeli sako. Takáto kombinácia vytvorí nenútený formálny business look. Na pracovné stretnutie odporúčame zvoliť klasickú neutrálnu bielu farbu alebo bledomodrú. Prírodný materiál zabezpečí veľmi príjemný a chladivý pocit počas celej doby nosenia.

Tipy na záver 🙂

  • Vymeňte oblekové nohavice za nohavice Chinos v odtieňoch od čiernej po svetlo šedú farbu
  • Objavte čaro športových sák a blejzrov s tenkým vzorom
  • Nezabudnite, že na formálne udalosti vždy volíme košeľu s dlhým rukávom
  • Pri business casual štýle neodporúčame kravaty, tie skúste nahradiť napríklad výraznými gombíkmi alebo manžetami
  • Výnimočnosť outfitu dokážu efektívne podčiarknuť pulóvre a pletené svetre prehodené cez pánske košele
  • Vhodné doplnky: hodinky alebo elektronické náramky

Ak sa stane business look vašou každodennou uniformou, myslite aj na materiál, z ktorého je košeľa vyrobená. Slovenská značka Venergi ponúka pánske košele, vyrobené z príjemného materiálu, v ktorom hlavnú úlohu hrá bavlna. Pánske košele z tejto tkaniny tak skoro neprepotíte ani v lete, ani v zime.