Dámska košeľa z vás urobí femme fatale

Hovorí sa, že biela košeľa je základ mužského šatníka. Pravdou však je, že dámska košeľa by mala byť súčasťou aj ženského šatníka. Dá sa kombinovať s nohavicami aj sukňami. 

Môžete si ju zobrať k rifliam, na večeru s priateľom, pracovné stretnutie či len tak, na nákupy. 

V čom spočíva sila ženskej košele? 

Kedysi bola košeľa výsadou mužov a nemohla chýbať v žiadnom obleku. Dnes je všetko inak a košeľa si našla cestičku aj k ženským srdciam. 

Aj klasika sa dá oživiť 

Ak máte v práci prísny dress code, tento kúsok by vo vašom šatníku určite nemal chýbať. Každá žena ocení jeho flexibilitu. Košeľa sa dokonale hodí k elegantným nohaviciam, sukni áčkového alebo púzdrového strihu aj ku klasickým rifliam. 

Ak sa vám zdá byť dámska košeľa v spojení s čiernou sukňou príliš fádna či klasická, skúste ju oživiť. Máte niekoľko možností, ako to hravo zvládnete – kravata, ženský motýlik či šatka sú cesta, ktorá z vás spraví elegantnú dámu s výborným vkusom a hravým outfitom. 


Do mesta i na kávu

Aj pri prechádzke mestom či na káve s partnerom alebo kamarátkou môžete vyzerať šik a zároveň sa cítiť pohodlne. Košeľa pre ženy, modré džínsy, mokasíny, či lodičky a voilá – outfit je hotový. Ľahko, jednoducho so správne zvolenými doplnkami sa budete cítiť štýlovo a zároveň pohodlne. Svoj outfit oživte zaujímavým náhrdelníkom, ktorý dodá vášmu konečnému vzhľadu príjemný šmrnc. 

Dámy, košele sa vôbec nemusíte báť, svoje miesto si vo vašom šatníku určite nájde. Vyberte si jednoducho tú, ktorá vám padne do oka a sadne vám ako uliata. Základom je, aby ste sa v nej cítili pohodlne, preto sa nemusíte za každú cenu držať klasického strihu. Dnes máte na výber skutočne širokú škálu košieľ. Od širokej cez slim fit, dlhú, s krátkymi či dlhými rukávmi, jednofarebné či vzorované.

Stačí si len vybrať tú svoju a nosiť ju s radosťou 🙂

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.