Aby košeľa ladila so šatami vašej partnerky

Chystáte sa na významnú spoločenskú udalosť alebo sa jednoducho chcete zladiť so šatami svojej partnerky, aby ste vyzerali čo najlepšie? Aby košeľa ladila so šatami je potrebné dodržiavať zopár pravidiel a, samozrejme, nezabudnúť na kompromis, s ktorým budú spokojné obe strany.

Košele pre páry

Pre ženu je spoločenská udalosť vždy dôležitá

Ženy chcú vo všeobecnosti vyzerať dobre a ak sa blíži spoločenská udalosť, ktorej sa majú zúčastniť, potrebujú sa na ňu dobre pripraviť. Práve preto by ste v prvom rade mali pomôcť vašej partnerke pri výbere šiat, aby ste vedeli dokonale zladiť.

Ak sa chystáte na svadbu či pre vás významnú udalosť, mali by ste sa obaja zhodnúť spoločne na farbe a strihu vašich slávnostných odevov.

Jednoduchosť sa vypláca

Ak nemáte v láske behanie po obchodoch, najjednoduchšou kombináciou budú pre vašu partnerku jednofarebné šaty, ku ktorým si vy zladíte košeľu. Zladiť sa však môžete aj na základe farby doplnkov vašej partnerky.

Ak má vaša partnerka napríklad fialové či zelené šaty v kombinácii so sivými doplnkami, nič nepokazíte elegantnou sivou košeľou. Doplniť ju môžete kravatou, ktorá bude naopak vo farbe šiat vašej partnerky. Základom je, aby ste so svojím outfitom boli obaja spokojní a cítili sa čo najlepšie.

Keď sa šaty ligocú

Ak vaša polovička nie je zástancom jednoduchosti, ale má rada extravaganciu, nezúfajte. V prípade, že šaty vašej partnerky majú na sebe farebné glitre či ligotajúce sa trblietky, nebojte sa zvoliť lesklú košeľu.

Samozrejme, nezabúdajte na to, že všetko je potrebné kombinovať s mierou. Ak vaša partnerka bude mať šaty aj doplnky v lesklých odtieňoch, zvoľte si skôr matnejšie či čierno-saténové odtiene košele. V tomto prípade necháte svoju partnerku dokonale zažiariť a vy vyniknete svojou jednoduchou eleganciou.

Viac farieb?

Pri kombinácii šiat a košele sa môžete dostať aj do situácie, kedy budú mať šaty vašej partnerky viac farieb. Čo s tým? Odpoveď je veľmi jednoduchá! Jednou z možností je zvoliť si košeľu na základe farby, ktorá sa vám najviac páči, samozrejme po uvážení vás a partnerky. Druhou možnosťou je opäť staviť na farbu doplnkov. Tu však nezabúdajte zvoliť naozaj presný farebný odtieň, aby ste sa so svojou partnerkou dokonale zladili.

Nezabudnite na kravatu

Ak si vaša partnerka zvolila jednofarebné šaty, vaša voľba bude o to jednoduchšia. Kravatu si je v tomto prípade najvhodnejšie zvoliť podľa farby saka a nohavíc, pričom košeľa bude vo farbe šiat.

V prípade, že šaty budú mať glitre či farebné trblietky, zvoliť môžete čierny oblek a lesklú kravatu vo farbe glitroch. Jednoducho zažiarite!

Pri viac farebnej kombinácii šiat máte vždy možnosť staviť na klasiku. Čiernou kravatou nikdy nič nepokazíte a budete pôsobiť štýlovo. Ak by ste ju chceli predsa len oživiť, zvoľte si vzor, ktorý má vaša partnerka na šatách.

Pevne veríme, že tieto rady vám pomohli a vy budete spoločne s vašou partnerkou nezabudnuteľnými hosťami každej významnej udalosti. Široký výber košieľ a kravát nájdete na www.venergi.sk

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.