4 tipy na darček pre muža

Nákup darčekov by ste už nemali viac odkladať. Ak stále ani len netušíte, aký vianočný darček kúpiť pre otca, manžela, partnera či brata, nezúfajte. V tomto článku nájdete 4 inšpiratívne tipy na praktický darček pre muža, ktorý zaručene poteší. 

Darčeky pre športovca 

Hodinky sú vždy dobrý nápad. Pre športovca to platí dvojnásobne. Ak sa rozhodnete potešiť ho sporttesterom alebo inteligentnými hodinkami, máte veľkú šancu, že sa vášmu darčeku poteší. Hodinky okrem času ukazujú tepovú frekvenciu, počet krokov, tlak či vďaka prepojeniu s mobilom aj prijaté sms správy a notifikácie.  

Darčeky pre dobrodruha 

Neobsedí na jednom mieste a v rukách mu koluje horúca krv. Dobrodruh potrebuje neustále objavovať a skúšať nové veci. V tomto prípade si síce za darček trošku viac priplatíte, no poukaz na pilotovanie lietadla či vrtuľníka, let balónom alebo dokonca tandemový zoskok mu vyčaria úsmev na tvári. 

Darčeky pre elegána a biznismena 

Mäkké darčeky nemusia byť len ponožky či trenírky. Je síce pravda, že do oblečenia muži často neinvestujú, no skúste byť trošku kreatívnejší. Práve tento druh darčekov dokáže potešiť. O to viac, ak sú slovenskej značky.

Kvalitná pánska košeľa, kravata s netradičným vzorom či originálne manžetové gombíky. Pánska bavlnená košeľa vyzerá na každom mužovi dobre. Je už len na vás, či zvolíte klasiku a pôjdete do bielej košele, alebo sa necháte uniesť vzormi.

Ak sa obávate, či sa trafíte do správnej veľkosti alebo do správneho vzoru, uľahčite si prácu – kúpte mužovi darček v podobe poukážky na nákup. Sám si vyberie, vyskúša a nezaplatí nič. 

Poukážku na nákup košieľ Venergi v hodnote 30 a 50 eur, ktoré platia do 31. 12. 2021, nájdete v predajni Venergi.

Darčeky pre veľké dieťa 

Tento rok sa na trh dostala dlho očakávaná herná konzola, na ktorú sa tešili deti aj dospelí. Ak je vaša polovička večným dieťaťom a obľubuje počítačové hry, nová herná konzola PS 5 ho určite poteší. Zakúpte pre istotu ešte jeden ovládač a môžete spolu tráviť čas hraním najmä teraz v zimnom období. 

Aj keď je tento článok zameraný predovšetkým na vianočný darček pre muža, nenechajte sa odradiť. Niektorý z tipov možno využijete na narodeniny či meniny 🙂 

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame a budete vždy vedieť o našich špeciálnych ponukách či akciách 🙂