Mužské trendy na zimu 2017

Tohtoročná zima so sebou prináša okrem chladu a upršaného počasie aj nové trendy v pánskej móde. Čomu sa teda vyvarovať a čo naopak vytiahnuť zo zákutia vašej skrine?

Kabát nesmie chýbať

Aj keď mnohí muži považujú kabát za každoročné zimné klišé, je naozaj pravdou, že tento módny kúsok je nestarnúcou klasikou. Výnimkou nie je ani tohtoročná zima, ktorej kraľuje sivá a hnedá farba kabátu. Sivá farba je tento rok naozaj revolučnou farbou, ktorá určuje trendy v pánskej ale i dámskej móde. Ku kabátu je vhodné doplniť jednoduchý šál či rukavice. Pri voľbe farebnej kombinácie sivého kabátu sa nebojte experimentovať s bielymi či krémovými doplnkami. Naopak, krémový hnedý kabát môžete osviežiť červenou či modrou farbou.

Svetre sú stále IN

Takisto ako pri kabátoch aj svetre sú považované za must – have v každom pánskom zimnom šatníku. Či už preferujete hrubé prepletané svetre alebo jednoduchý tenký materiál, svetrom nikdy nič nepokazíte. Ak chcete dosiahnuť elegantný štýl, zvoľte si sveter s vysokým golierom, ku ktorému nebude musieť pridávať dodatočné doplnky. Pri ležérnom štýle obliekania vám určite učaruje jednoduchý sveter bez goliera, ktorý je vhodný na každú príležitosť a môžete ho jednoducho skombinovať aj s džínsami.

Džínsy a košeľa? Víťazné duo tejto zimy!

Košeľa v spojení s džínsami je jednotkou tohtoročnej zimy. Okrem toho, že dokážete elegantne skombinovať tieto kúsky,  viete si svoj outfit jednoducho prispôsobiť situácií. S jednoduchou košeľou, prípadne košeľou s jemnými vzormi dokážete vytvoriť príjemné pracovné odievanie či outfit vhodný pre meeting.

Mužské trendy na zimu 2017

Ak chcete osviežiť túto kombináciu, stačí, ak použijete károvanú košeľu alebo výraznejšie farby. Pri významnej príležitosti je dokonca možné pridať ku džínsam a košeli aj kravatu či motýlika, prípadne manžetové gombíky. Pri takejto kombinácií sa však radšej poraďte priamo u predajcu košieľ – napríklad aj u nás vo Venergi 🙂

Džínsy A Košeľa – Áno Či Nie ?

Veríme, že tieto tipy vám našepkali ako sa pripraviť na tohtoročnú zimu a byť stále IN. Navštívte našu predajňu na Levočskej 36 v Prešove, kde vám radi poradíme aj v zimných trendoch košieľ, kravát, motýlikov či manžetových gombíkov.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.