Aké sú trendy pánskych košieľ na jeseň 2017?

Jeseň nás po žiarivom a farebnom lete každý rok pozýva k tmavším či zemitým farbám. Inak tomu nie je ani teraz a trendy pre pánske košele 2017 sa nesú hlavne v znamení farieb jesennej prírody. Pánske košele Venergi vám v týchto trendoch vyšli v ústrety a pripravili pre vás vydarený sortiment farieb a motívov pre toto obdobie. V nasledujúcich riadkoch vám ich radi predstavíme.

Zemité farby

Takým „klasickým“ a stále sa opakujúcim trendom jesene sú zemité farby košieľ ale i ostatného oblečenia či obuvi. Všetky odtiene od olivovej – hnedej – béžovej až po čokoládovú sú in aj v tomto ročnom období. Dajú sa dobre kombinovať s džínsami či koženou bundou. Špeciálne postavenie medzi nimi má vojenská zelená či maskáčový motív, ktoré sú najväčším hitom tejto sezóny.

siva kosela

Šedou nič nepokazíte

Sivá farba možno nepôsobí výrazne, ale dobre dotvára mestský look v kombinácii so spomínanou koženou bundou či tvídovým a menčestrovým sakom. Aj preto tohto ročná jeseň preferuje túto farbu a vy si môžete vyberať zo šedých odtieňov na celej košeli alebo na jej vzore.

Bielomodrá flanelová pánska košeľa

Kockovaná

V neposlednom rade je hitom aj obľúbená kockovaná košeľa, ktorú by sme našli v skrini asi úplne každého muža i ženy. Je znakom pohodlia, ležérnosti a domáckej atmosféry. Veľa mužov pri neformálnejších príležitostiach volí práve takúto košeľu, pretože sa v nej cítia predovšetkým príjemne a komfortne. Široké spektrum farieb, v ktorých takúto „kocku“ nájdete dovoľuje každému nájsť si ten svoj obľúbený motív.

Červená bodkovaná pánska košeľa s krátkym rukávom

Potlač od výmyslu sveta

Košele s potlačou sú trendy už nejaký ten čas, avšak túto sezónu sa vracajú do popredia s ešte väčšou intenzitou. V móde sú najrôznejšie vzory, nezáleží na ich veľkosti, ani tvare. Nezabúdajte však, že takéto potlače potrebujú už len jednoduchý a striedmy zvyšok outfitu.

Milí páni, ktorý z trendov tejto jesene zaujal vás?

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.