3 tipy pre pánov – aký outfit zvoliť na Veľkú noc?

Veľkonočné sviatky so sebou prinášajú množstvo tradícií a zvykov, ktoré niektorí stále dodržiavajú, iní od nich už postupne upúšťajú. Vďaka dvom voľným dňom sa však opäť schádzajú v rodných mestách rodiny a priatelia. Sviatočnú jarnú atmosféru je cítiť všade, preto by ste sa nemali báť prispôsobiť tomu aj svoj outfit. Ako na to? Poradíme vám.


1. Ležérna uvoľnenosť

Ak patríte medzi tých, ktorí si pri výbere oblečenia potrpia najmä na pohodlnosti, stavte počas veľkonočných sviatkov na denimovú alebo kockovanú košeľu. Tento typ košieľ je považovaný za ležérny každodenný typ, ktorý pristane každému mužovi. Namiesto riflí k nim dolaďte športovo-elegantné jednofarebné nohavice, ktoré vášmu outfitu pridajú elegantný punc. Pokojne tento outfit podčiarknite teniskami. Motýlik alebo traky zvýšia elegantnosť a predovšetkým hravosť vášho outfitu.

Denimová Košeľa


2. Pestrofarebnosť

Jarné počasie a kvitnúca príroda vyťahuje vzorované pestrofarebné potlače nielen u žien ale aj u pánov. Na trhu dnes nájdete široký výber vzorovaných košieľ od výmyslu sveta. Bodky, kvietky, pásiky, ornamenty – na bielej aj farebnej látke. K potlačenej košeli si dolaďte jednoduchšie nohavice – môžu to byť napríklad tmavé rifle.

Čo sa týka doplnkov, môžete si vybrať ležérne tenisky s pestrofarebnými ponožkami alebo slušné poltopánky, ktoré môžete rovnako oživiť nápaditými ponožkami.


3. Na gentlemana

Biela košeľa je nestarnúca klasika, ktorá vyzerá vždy dobre – či už s džínsami, elegantnými nohavicami alebo k obleku. Najmä na Veľkonočný pondelok, ak sa chystáte na návštevy, stavte na elegantný slušný outfit a nezabudnite doplnky ako motýlika (alebo kravatu) a manžetové gombíky.

Nech sa rozhodnete pre akýkoľvek outfit počas veľkonočných sviatkov, dôležité je, aby ste s v ňom cítili príjemne a pohodlne. Len tak si totiž užijete krásne chvíle v kruhu ľudí, na ktorých vám záleží.

Sledujte nás na Facebooku a Instagrame.